Namn: Sofia Norrby
Född: 2004
Familj: Mamma, pappa och två systrar.
Bor: Hässelby

Fotbollslivet.se har fått intervjua Sofia Norrby som spelar för Brommapojkarnas F04 Akademi. Hon berättar om hur försäsongen startat samt vad hennes målsättningar är för 2018.

Vem är Sofia?

-Jag är 13 år och bor i Hässelby Villastad tillsammans med mamma, pappa och 2 systrar där en av systrarna spelar för BPs damlag.

Du kommer spela för BPs F04 Akademi inför kommande säsong. Hur känns det?

-Det känns såklart jättekul och spännande. Det är ett väldigt bra lag med många duktiga spelare och engagerade tränare vilket kommer bli en bra utmaning för mig.

Hur tycker du att din försäsong startat?

-Det är ju fortfarande väldigt tidigt på försäsongen men vi har redan spelat ett par cuper med bra motstånd så vi är igång. Det känns skönt.

Vad anser du är dina styrkor som spelare?

-Jag tycker att jag har en väldigt bra spelförståelse och att jag har ett bra tillslag samt som jag är bolltrygg. Jag spelar mest centralt och gillar att ha mycket boll.

Vad är dina målsättningar för året?

-Mina målsättningar för året är att fortsätta utveckla min teknik och mitt spel. Att bidra till att laget utvecklas och göra en bra säsong. Eftersom vi kom trea i Gothia Cup förra året och ska spela den även under denna sommar så skulle det såklart vara häftigt att komma ännu längre i turneringen!

Dela gärna denna artikel med dina vänner