Hej alla fotbollsälskare!Vi på fotbollslivet.se kommer att bevaka årets fotbollsfest som är VM 2018 och som spelas i Ryssland. Som förstärkning under VM så kommer jag att bl.a. få åsiktsmaskinen Roger Wikströms hjälp.

Vi kommer att skriva artiklar och krönikör om allt som har med Fotbolls-VM att göra! Det kan vara ämnen som VAR (mål- och situationskameror), olika trender vi ser, ”dåliga” ordvitsar eller vilka spelare som kommer vara stjärnor i kommande turneringar efter att Messi och Ronaldo tackat för sig! Det blir alltså inte traditionsenliga matchanalyser utan mer av sånt ni inte läser om i andra medier.

Missa inte allt detta, se till att vara aktiv och kom med egna kommentarer kring dina tankar och åsikter. Kom också gärna med idéer om sånt ni vill att vi ska ta upp och diskutera.

En vecka kvar till årets fotbollsfest!! Nu kör vi!!

Dela gärna denna artikel med dina vänner