3 spelare som kan få sitt internationella genombrott

Världsmästerskapen har under århundraden varit ett tillfälle för unga spelare att visa framfötterna och visa att de är kommande världsstjärnor på den största scenen som finns.

Sedan början av 2000-talet så har spelare som Landon Donovan (VM 2002), Lukas Podolski (VM, 2006) Tomas Muller (VM 2010 och Paul Pogba (VM 2014) blivit utnämnda till den bästa unga spelare i respektive turneringen.

Karriär på världsnivån kan ta fart om en ung spelare presterar bra ifrån sig under ett världsmästerskap.
Vilka kandidater har möjligheten att göra det i årets mästerskap som spelas i Ryssland?

Här kommer en titt på tre kandidater som jag tror kan få sitt genombrott.

Hirving Lozano, 22, anfallare, Mexiko

Herr Lozano hade en bra första säsong i Europa och Holland där han gjorde 17 mål på 29 matcher för Holländska mästarna PSV. Han kommer vara en viktig kugge i det Mexikanska laget och dess anfallsspel.

Cristian Pavón, 22, mittfältare, Argentina

Pavón som för tillfället spelar i den argentinska ligan och Boca Juniors kommer vara en startspelare på det argentinska mittfältet. Ett bra mästerskap av Pavón och så lär han bli upplockas av ett storlag i Europa.

Lee Seung-woo, 20, mittfältare, SydKorea

Den före detta Barcelona talangen som idag spelar för Hellas Verona i Italien var en av de bästa spelarna i förra årets U20 VM har trots sin ringa erfarenhet blivit uttagen till SydKoreas trupp. Jag tror att han skulle kunna göra bra ifrån sig om han får chansen i årets mästerskap och därmed ökar möjligheten till en flytt till en av de större klubbarna i Europa.

Dela gärna denna artikel med dina vänner