Namn: Romeo Lavia
Född: 2004
Familj: N/A
Bor: Zavantem

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Romeo Lavin som spelar i Anderlecht, han berättar om hur han har förberett sig samt vad hans målsättningar är inför den kommande säsongen.We at Fotbollslivet.se have interviewed Romeo Lavin who plays for Anderlecht, he tells us how he has prepared and what his goals are for the upcoming season.Artikeln är skriven på både Svenska och Engelska. The article is written in both Swedish and English.

Hur förbereder du dig inför den kommande säsongen?/How are you preparing for the upcoming season?

-Jag har tränat extra hårt med min personliga tränare Ronald Kabeya. Vi har tränat tre gånger i veckan de senaste veckorna.

-I have been training very hard with my personal trainer Ronald Kabeya. We have been training three times a week during the last couple of weeks.

Vad är dina styrkor som spelare?/What are your strengths as a player?

-Jag anser att mina styrkor ligger i passningsspelet då jag är väldigt bollsäker. Jag anser mig även ha en även bra kondition som gör att jag orkar springa mycket. Jag är även en ledare på planen med starka defensiva egenskaper.

-I think that my strenghts are in the passing game, I consider myself as a player that is very comfortable with the ball at my feet. My stamina is good because I can run alot without getting tired. I see myself as a good leader on the pitch as well with good defensive rigor.

Vad är din favoritposition?/What is your favorit position?

-Min favoritposition är som defensiv mittfältare men att spela mittback är också något jag tycker är roligt.

-My favorite position is as a defensive midfielder but I can play as a central defender as well.

Vad är din målsättning inför kommande säsongen?/What are your goals for the upcoming season?

-Jag har många olika målsättningar för det kommande året då jag vill spela med U18 laget samt som jag skulle vilja vinna ligan igen. Att även bli kallad till det belgiska landslaget är en målsättning.

-I have several goals for this upcoming season. First I would like to play my with the U18 team and to win the title of Champions of Belgium 2018 - 2019. Another goal is to play for the Belgian National Team.

Dela gärna denna artikel med dina vänner