Namn: Tindra Billberg
Född: 2005
Familj: Mamma, pappa, en syster och en bror
Bor: Skurup

Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Tindra Billberg om varför hon började spela fotboll samt vad hennes styrkor är. Hon berättar även om sin målsättningar med fotbollen.

Vem är Tindra?

-Jag är en tjej som brukar umgås med vänner och familj. När jag är med mina vänner brukar vi ta de lugnt, spela fotboll eller shoppa. När jag är med min familj så brukar vi bara ta de lugnt. Jag har inte alls mycket fritid för jag tränar i skolan varje dag om jag inte har vanlig idrott. Jag tränar ju i skolan för jag går på Malmö idrottsgrundskola.

När och hur började du att spela fotboll?

-Det var faktiskt så att alla i min familj har gått/gick på fotboll så det var mycket fotboll runt om mig så när jag var 3,5 år gammal så provtränade jag i ett lag. Jag har sedan den gången tyckt att det varit roligt och så har jag fortsatt sedan dess.

Vad är din favoritposition?

-Jag skulle säga att min favoritposition är att spela som mittfältare för jag älskar att fördela bollarna och snacka mycket.

Vad är dina styrkor?

-Det är att jag brukar prata mycket på plan, fördela bollarna till mina lagkamrater på ett bra sätt. Jag skulle säga passningsspelet med fina djupledsbollar och så har jag ett hårt skott.

Vad är din målsättning med fotbollen?

-Jag vill bli stor inom fotbollen, spela utomlands, spela i landslaget och min största dröm är att få spela i Liverpool FC som är mitt favoritlag.

Dela gärna denna artikel med dina vänner