Namn: Johannes Konstantinou
Född: 2003
Familj: Mamma, pappa och storasyster
Bor: Öllsjö, Kristanstad

Vi har fått intervjua Johannes Konstantinou som berättar om hur han började spela fotboll samt vad hans styrkor är som spelare. Han avslutar att berätta om sin målsättning med fotbollen. 

Vem är Johannes?

-Mitt enda intresse är fotboll, att träna, att titta på fotboll och diskutera fotboll, jag skulle säga att allting inom fotbollen intresserar mig. Det är det jag sysslar med dagligen, träning i skolan, träning med klubblag som nästan tar all min tid. När jag inte sysslar med fotbollen så brukar jag umgås med min familj och bara ta det lugnt.

När och hur började du att spela fotboll?

-Jag började spela fotboll när jag var 5 år gammal i Nosaby IF. Jag började spela fotboll för att när jag var liten så tjatade min pappa på mig att jag skulle börja spela fotboll. Jag tyckte det var roligt när jag började spela och man har såklart utvecklats genom alla dessa år. Nu är det verkligen mer på allvar så det är ännu roligare att lira boll nu.

Vad är dina styrkor som spelare?

-Jag ser mig själv som en ”targetanfallare” som är lång med bra styrka, bra på huvudet, bra känsla med högerfoten och en vass avslutare. Jag ger alltid 100% både på träning och match, försöker pusha laget och sprida positiv energi för såklart vill jag att det alltid ska gå bra för oss.

Vad är din målsättning med fotbollen?

-Min målsättning med fotbollen är att fortsätta jobba stenhårt för det jag brinner så mycket för, fortsätta utvecklas för varje dag som går och förhoppningsvis ta mig långt och spela på en hög nivå.

Dela gärna denna artikel med dina vänner