Namn: Alva Hallenius
Född: 2006
Familj: Mamma, syster och bror
Bor: Bromma

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Alva Hallenius som är målvakt i Brommapojkarnas F06 Akademi. Hon berättar om hur den gångna säsongen varit samt vad hon vill förbättra inför den kommande säsongen.

Säsong är snart slut, hur har året varit för dig?

-Året har varit riktigt bra med mycket fotboll och bra utveckling för mig som målvakt.

Vad har du förbättrat under säsongen?

-Mina tränare tycker att jag har utvecklats mycket med fötterna men jag vet inte riktigt vad jag själv tycker. Jag känner mig väldigt trygg och stabil just nu, men vill öva på allt och förbättra mig på alla sätt. Jag vill alltid lära mig. Tidigare tävlade jag också i simning men nu satsar jag 100 procent på fotbollen.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?

-Det finns alltid saker att utvecklas på. Man kan inte få nog av egenskaper. Man kan alltid bli bättre. Jag vill satsa på att bli så bra jag bara kan, utmana mig själv hela tiden.

Vad är ditt bästa minne hittills under året?

-Mitt bästa fotbollsminne var Gothia. Vi fick inte världens bästa placering men vi hade så kul tillsammans ändå. Vi är ett superbra lag, jag gillar verkligen alla tjejerna i laget och att spela för BP.

Dela gärna denna artikel med dina vänner