Namn: Ludvig Nåvik
Född: 2003
Familj: Mamma, pappa och två systrar
Bor: Alnö i Sundsvall

Vi på Fotbollslivet.se har fått Intervjua Ludvig Nåvik som berättar om hur säsongen varit för honom samt hur det kändes att bli uttagen till det svenska P15 landslaget.

Säsong är snart slut, hur skulle du summera året?

-Efter en 9 månader lång knäskada så kom jag äntligen tillbaka förfullt i mars.
Det var skönt att vara tillbaka och jag var såklart väldigt taggad att komma igång med fotbollen igen. Det har efter det varit en väldigt intensiv och rolig säsong med seriespel, distriktslag och även med landskamper med P15 landslaget.
Det är även min första säsong i GIF Sundsvall efter att jag bytt från Alnö IF.

Vad har du förbättrat under säsongen?

-Det jag har förbättrat väldigt mycket är mitt försvarsspel. Innan säsongen hade jag aldrig spelat innermittfältare, men jag tycker att min utveckling under året på positionen har varit väldigt givande och det är en position som jag gillar.

Du blev även under året kallad till landslagsspel, hur var den upplevelsen?

-Det var en dröm som gick i uppfyllelse att få spela för sitt land! Det är ett av flera mål på vägen till min stora fotbollsdröm där jag även fick göra mitt första mål i den blågula tröjan.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?

-Till kommande säsongen ska jag bygga upp min snabbhet och styrka.

Du skrev även på ett nytt avtal med Nike?

-Ja det var roligt att få göra det! Jag var dock inte så insatt i den processen, så jag får tacka min agentur Vision Managment Consulting Group som sköter det mesta på sidan av fotbollsplanen så jag kan fokusera på att spela fotboll!

Dela gärna denna artikel med dina vänner