Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Amanda Luxenburg. Hon utvärderar året som varit samt vad hon vill förbättra inför kommande säsong. Hon berättar även om vad hennes målsättningar är inför det kommande tävlingsåret.


Namn:
 Amanda Luxenburg
Född: 2007
Familj: Mamma, pappa och storebror
Bor: Hässelby

Säsongen 2018 är slut, hur skulle du summera året?
-Jag skulle säga att det har varit ett roligt år med väldigt många nya cuper och fotbollsupplevelser. Jag har fått tagit mycket ansvar på plan och det har hjälpt mig i min utveckling.

Vad har du förbättrat under säsongen?
-Jag har förbättrat det mesta men några egenskaper som märkts är utvecklingen av mitt skott då jag skjuter bättre och hårdare, även min kondition har förbättrats då jag orkar mer. Jg har även jobbat med att utveckla min teknik också.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
Jag vill få ännu bättre kondition för att kunna orka göra mer på plan. Att förbättra mitt skott i farten är också ett område jag vill förbättra samt även att bli bättre med min vänstra fot.

Vad är målsättningarna inför nästa säsong?
-Jag skulle säga att det är att komma in ordentligt i 9-manna spelet och att vara en en spelare som tar större ansvar på planen och på det sättet hjälper mitt lag ännu mer.

Dela gärna denna artikel med dina vänner