Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Hugo Wingemark. Han utvärderar året som varit samt vad han vill förbättra inför kommande säsong. Han berättar även om vad hans målsättningar är inför det kommande tävlingsåret.


Namn:
 Hugo Wingemark
Född: 2004
Familj: Mamma, pappa och två bröder
Bor: Eskilstuna

Säsongen 2018 är slut, hur skulle du summera året?
-Säsongen har varit väldigt bra med guld i nästan allt vi har varit med i. Vi är 34st spelare så vi spelade i två serier under årets gång. I den ena serien så spelade vi 20 matcher där vi vann hela 19 och hade en oavgjord match. Under året så har DM varit igång och efter ett par tuffa matcher gick vi till final och vann med 3-1. Vi avslutade säsongen med en cup med 2 jämna lag och hade inga förhoppningar alls men vi tog oss till final igen och vann på straffar. Vi är ett lag som hänger tillsammans både på och utanför planen vilket jag tror bidrar till ett starkt och bra lag på planen.

Vad har du förbättrat under säsongen?
-Jag har förbättrat förmågan att kunna spela på olika positioner och variera mitt spel fast min huvudpositionen är som anfallare. Sen om man ser tillbaka för något år sedan så har jag förbättrats på allting. Men det som har förbättras mest är nog mitt passningspel då jag gjort klar många fler assister i år än tidigare. 

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
-Det som jag vill förbättra är mitt försvarspelet och huvudspelet. Jag vill fortsätta utvecklas hela tiden som helhet och bli en bättre spelare som är mer komplett.

Vad är målsättningarna inför nästa säsong?
-Målsättningar till nästa säsong är att som lag försöka gå långt i cuperna vi deltar i. När det kommer till seriespelet så gäller det väl att sluta så högt upp som möjligt i den regionala serien så att vi får kvala till den nationella serien. När det kommer till mig själv så är mina målsättningar att fortsätta utvecklas så att man hela tiden kan hjälpa laget för att kunna kliva fram och avgöra matcher som är jämna.

Dela gärna denna artikel med dina vänner