Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Krister Mekhal som berättar lite mer om honom själv samt vad hans målsättningar är inför den kommande säsongen.


Namn: Krister Mekhal
Född: 2005
Bor: Borås
Familj: Mamma, pappa och storebror

Vem är du?
-Jag spelar för Elfsborg IF, mitt intresse är fotboll och jag har spelat fotboll sen jag var sex år gammal. Fotbollen har alltid varit en rolig grej. Jag känner mig alltid trygg på planen sedan jag var en liten kille!

Säsongen 2019 är på väg att starta, hur känns det?
-Jag har förberett mig så bra som möjligt för den kommande säsongen. Jag känner mig taggad och känner att det kommer bli spännande med att utvecklas ännu mer och visa vad jag kan i alla de kommande matcherna.

Vad vill du förbättra under denna säsong?
-Jag vill förbättra min vänsterfot under säsongen, det gör jag med hjälp av min vilja och min inställning. 

Vad är målsättningarna för året?
-Min målsättning är såklart att utvecklas så mycket som det går och vara i bra form hela säsongen och undvika svackor. Efter det så får man väll se hur långt det räcker. 

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet