Namn: Mehran Shadidipoor
Ålder: 36 år gammal
Familj: N/A
Bor: Teheran

 

معرفی:

نام: مهران شديدی پور

سن: 36 سال

محل زندگی: تهران

Fotbollslivet.se fick träffa och intervjua Mehran Shadidipoor som till vardags är tränare för FC Kia. Vi får veta hur han hans tränarkarriär startade och hur han kom tillbaka till Iran.

سايت فوتبال ليوت مصاحبه اى داشته با مهران شديدي پور يكى از مربيان تيم كيا متعلق به( مهدي مهدوي كيا )،در اين مصاحبه ما چگونگى شروع مربيگرى مهران و حتى چطور شد كه مهران از سوئد به ايران رفت را با هم ميخوانيم .

Kan du berätta lite om din bakgrund för oss?آیا می توانید در مورد گذشته خود برای ما بگویید؟

- Jag växte upp i Iran och började spela fotboll när jag var 12år. Jag spelade fotboll i Iran och senare blev det Dubai. Jag slutade spela fotboll 2003 och började i stället jobba som en säljare på ett företag som samarbetade med Volvo. Genom det jobbet hamnade jag i Sverige. Jag fick dock suget tillbaka efter fotbollen några år senare och började då gå en tränarutbildning i Iran för att känna efter om tränaryrket var något som jag skulle fatta tycke för samt om det skulle passa mig. Utbildningen i Iran gav mig verkligen mersmak för tränaryrket och jag kände att den fyllde mig med glädje och var den saknade pusselbiten i mitt liv.

"من در ایران بزرگ شده ام، از زمانی که 12 ساله بودم فوتبال بازی می کردم. من ابتدا در ایران فوتبال بازی می کردم و بعد رفتم دوبی. در سال 2003 بازی فوتبال را متوقف کردم و شروع به کار به عنوان یک فروشنده، در یک شرکت که با ولوو همکاری کرد، نمودم. از طریق آن شغل پایم به سوئد رسید. با این حال، چند سال بعد دوباره علاقه به فوتبال در من زنده شد و در ایران شروع به یادگیری مربی گری کردم تا به بینم که آیا مربی گری چیزی است که من می خواهم در مورد آن فکر کنم و آیا این شغل من مناسب باشد. آموزش در ایران به من واقعا علاقه به مربی گری را بالا برد، و من احساس می کردم مرا با شادی پر کرده و قطعه ای از دست رفته در زندگی من است.

Hur startade din tränarkarriär?چگونه کار حرفه ای خود را آغاز کردید؟

- Jag jobbade som tränare i Hammarby och sen bytte jag till AIK inför säsongen 2014. Mitt första år i AIK jobbade jag på flicksidan för att sedan byta till pojksidan. Seden flyttade jag till Iran och började jobba hos FC Kia när jag blev klar med pluggandet på Bosön.

من براى تيم هماربى كار ميكردم و بعد به تيم ا،ي،ك در سال 2014 پيوستم، اولين تيمي كه من در ا،ي،ك داشتم تيم دختران بود و بعد به قسمت پسران رفتم و بعد از اتمام درسم در دانشگاه بوسون به تيم Fc Kia در ايران پيوستم.

Du jobbar för tillfället som tränare för FC Kia som är en av de bästa ungdomsakademierna i Iran?تو الان براي يكي از بهترين تيمهاي پايه ايران كار ميكني ...

- Ja det har blivit så då förre storspelaren från Iran Mehdi Mahdavikia startade upp denna akademi. Han som har meriter från både Tyskland och VM-spel ville kunna erbjuda ungdomsspelare runtom Iran de bästa förutsättningarna till bra träning och möjligheten att få utvecklas som fotbollsspelare.

بله،مهدي مهدوي كيا يكي از بزرگترين بازيكنان تاريخ فوتبال ايران هست كه در جام جهاني و ألمان بازي كرده كه با جمع آورى بازيكنان مستعد از سراسر ايران اين اكادمي را تأسيس كرده و شرايط را براي پيشرفت اين بازيكنان فراهم نموده .

Hur kom du i kontakt med FC Kia och Mehdi?

- Min första kontakt började med att jag träffade en vän som var på AIKs träningsanläggning. Han berättade då att han var i Tyskland med ett lag från AIK på en cup och där mötte de ett lag från Iran som var jätteduktiga (FC Kia). Detta väckte mitt intresse och jag blev så nyfiken att jag började kolla upp laget på internet, där och då fick jag reda på att det var ett lag som Mehdi Mahdavikia äger. Några veckor senare träffade jag min vän igen på träningsanläggningen. Han berättade där och då att FC Kia eventuellt skulle komma till Lennart Johansson Academy Trophy 2017 som spelas i Sverige. Mitt intresse och nyfikenheten växte ännu mer för FC Kia. Jag försökte kontakta Mehdi och tillslut lyckades jag få tag på honom efter några dagar. Jag berättade för Mehdi att jag jobbar i AIK och vill försöka ordna så att laget kommer till Sverige och får spela cupen. Medan allt detta hände så studerade jag på Bosön och letade efter en praktikplats . Jag frågade Mehdi om det fanns någon möjlighet att praktisera hos honom i Hamburg. Mehdi var väldigt vänlig och ordnade omgående med ett besök i Hamburg och där pratade vi mycket om hans vision för framtiden och vi kom överens att jag ska flytta till Iran efter plugget.

اولين ارتباط من از اينجا شروع شد در محل تمرينات تيمهاي پايه ا،ي،ك بودم كه يكي از دوستانم رو ديدم كه با يكي از تيمهاي ا،ي،ك به يك تورنمنت در آلمان رفته بود و در انجاتيمي از ايران آمده بود كه به گفته دوستم بسيار بازيكنان خوبي داشت، بعد از گفته هاي دوستم من بسيار كنجكاو شدم و به جستجو در اينترنت پرداختم و متوجه شدم تيم متعلق به مهدي مهدويكيا هستش، دفعه دوم كه دوستم و ديدم از من خواست كه كاري كنم كه اين تيم به تورنمنت لنارت يوهانسون ٢٠١٧ بياد و بعد من سعي كردم كه از يه طريقي بتونم با مهدي مهدوي كيا ارتباط بر قرار كنم براي انجام اين كار،بعد از چند روزي توانستم كه با مهدي ارتباط بر قرار كنم، در طَي اين مدت من در دانشگاه ورزش بوسون درس ميخواندم و بايد براي دوره كار اموزي با يك آكادمي فوتبال كار ميكردم كه به اين فكر افتادم كه با مهدي تماس بگيرم و از ايشان بخواهم كه موقعيت دوره كار اموزي من را در باشگاه هامبورگ فراهم كند كه ايشان با لطفي كه به من داشتن اين موقعيت خوب را براي من فراهم كردن،بعد از اين مهدي را در هامبورگ ملاقات كردم به اين نتيجه رسيديم كه بعد از اتمام درسم به ايران برم و كارم را با تيم Fc Kia آغاز كنم.

Hur ser dina framtidsplaner ut?برنامه هاى آينده ات رو چطور ميبيني ؟ 

- För det första så hoppas jag kunna ta UEFA PRO utbildningen inom en snar framtid. Jag har för tillfället tagit UEFA Advance och därefter hoppas jag kunna ta ett lag på högsta nivå i Sverige eller Iran. Den stora drömmen vore att en dag få träna Irans eller Sveriges landslag.

در حال حاضر مدرك UEFA-A را دارم و اولين هدف من گرفتن مدرك UEFAPro و رسيدن به سطح اول فوتبال ايران و يا سوئد هست و بزرگترين رؤياي من مربيگري در تيم ملي ايران و يا سوئد در آينده ميباشد...

Dela gärna denna artikel med dina vänner