Namn: Omar Faraj
Född: 2002
Familj: Mamma, pappa och syskon
Bor: Stockholm

Vi har fått intervjua Omar Faraj till vårt segment Ungdomskollen. Omar spelar för Brommapojkarnas U17-lag. Omar berättar lite mer om sig själv samt vad hans målsättningar för året 2018 är.

Vem är Omar?

-Jag är en 15-årig kille som bor i Grimsta men som är uppvuxen i Tensta. Jag gillar att spela tevespel, vara med familjen och kompisar och självklart gillar jag att spela fotboll på min fritid.

Du kommer spela för BPs U17-lag inför kommande säsong. Hur känns det?

-De känns bra! Vi har ett jättebra lag det här året och det kommer vara mycket konkurrens om platserna i laget. Det kommer även att vara en bra serie med många bra lag där jag bland annat kommer att möta mitt gamla lag AIK. Även de har ett starkt lag som oss så det kommer bli roliga matcher mot dem.

Hur tycker du försäsongen startat?

-Det är tidigt in på försäsongen men den har startat bra och vi har spelat bra fotboll i början på året. Vi har vunnit en del matcher och släppt in få mål. Det är alltid en bra sak.

Vad anser du är dina styrkor som spelare?

-Jag skulle säga att min absolut bästa styrka är min aggressivitet. Jag anser mig även vara bra på att hålla och täcka boll samt som jag är bra på att skapa målchanser.

Vad är dina målsättningar för kommande året?

-Jag vill självklart göra bra ifrån mig och se till att bidra till laget med många mål och assist. Sen vill jag självklart vinna Gothia Cup!

Dela gärna denna artikel med dina vänner