Namn: Nemanja Jankovic
Född: 2002
Familj: N/A
Bor: Göteborg

Vi har fått intervjua Nemanja Jankovic till vårt segment Ungdomskollen. Nemanja spelar för BK Häckens U17 lag och berättar om hur säsongen startat.

Du var precis med och vann Hisingemästerskapen, hur känns det?

-Jo det var riktigt kul att vinna, första men förhoppningsvis inte den sista pokalen för i år. Det är alltid roligt att vinna.

Varför vann ni allt?

-Vi har en bra sammanhållning i laget vilket jag tror bidrog till segern. Vi har en riktigt bra trupp på 27 spelare där alla drillas av varandra och bidrar till att man blir bättre varje träning som går. Vi har utöver det grymma tränare som gör allt för att vi ska utvecklas och bli bättre som lag men även individuellt.

En bra start på säsongen med en pokal på direkten?

-Ja, det är alltid en bra start när man vinner. Vi siktar även på att ta hem ligacupen som spelas den 29-30 Mars. Detta var en bra förberedelse för det kommande finalspelet.

Vad är dina mål för säsongen?

-Det är att är göra så bra som möjligt ifrån mig och jag hoppas såklart även att få spela så många matcher som möjligt. Att få vara med och hjälpa laget att vinna matcher är även det en målsättning som jag har. Jag hoppas även under året kunna ta på mig landslagströjan då det är något jag strävat efter länge. Jag kände att jag kom en bit på vägen förra året och nu är det bara att fortsätta jobba på hårt och hoppas på det bästa!

Dela gärna denna artikel med dina vänner