Namn: Faisal Al-Haji
Född: 2002
Familj: Mamma, pappa, tre bröder och fem systrar
Bor: Borlänge

Vi har fått intervjua Faisal Al-Haji  som bor i Borlänge och spelar för Forssa/Dalkurd. Han berättar lite kort om sig själv och hur säsongen har startat.

Hur är Faisal som fotbollsspelare?

-Jag är en bra kapten både på plan och även utanför, jag skulle nog beskriva mig som en glädjespridare i laget. Jag är en enkel kille som älskar skoj och som alltid skrattar, jag är dock väldigt målmedveten och jag vill vara bäst på det jag älskar och det är fotbollen. Jag brinner verkligen för fotbollen och har höga krav och målsättningar.

Hur har säsongen startat tycker du?

-Jag tycker att säsongen har startat bra där laget lyckades vinna gruppen i ligacupen och samtidigt bara var en pinne från att få åka till Göteborg för finalspelet. För mig personligen så har säsongen startat bra, jag har utvecklats mycket både på och utanför planen. Jag har förbättrat mina svagheter under försäsongen och det har gett resultat i början på säsongen. Jag gjorde två mål och en assist i 4-0 segern mot Täby som ett exempel.

Kommer ni spela någon cup som du ser fram emot?

-Vi ska åka iväg till Göteborg och spela Gothia Cup och att få spela den cupen är något som jag verkligen ser framemot. Jag tror och hoppas vi kan gå långt i turneringen då vi har ett bra lag.

Vad är målsättningen för året?

-Mina målsättningar är som sagt att gå långt i Gothia Cup och även utvecklas som både spelare på och utanför plan. När det kommer till seriespelet så hoppas jag att vi kan komma topp tre i P16 nationalserien. Det är en tuff serie och ingen match kommer bli lätt så det gäller att vara fokuserade och göra sitt bästa varje match.

Dela gärna denna artikel med dina vänner