Namn: Selma Zahi
Född: 2004
Familj: Mamma, pappa och fyra bröder
Bor: Sundbyberg och Hässelby

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Selma Zahi som spelar i Hässelby SK. Hon berättar om våren som varit samt vad hennes målsättningar är för framtiden.

Vem är Selma?

-Jag är en väldigt glad tjej som älskar fotboll då det är det enda jag tänker på!
Jag bor i Hässelby med min mamma och i Sundbyberg med min pappa.

När började du spela fotboll?

-Jag började spela fotboll när jag var ungefär 3 år gammal och började sedan spela i Hässelby SK vid 6 års ålder där jag än idag spelar.

Hur har vårsäsongen varit?

-Den har varit helt ok då vi har vunnit några matcher men även förlorat några. Vi startade säsongen bra men sedan blev det lite sämre med några förluster. Vi kan och bör göra bättre ifrån oss till hösten!

Kommer ni spela någon turnering under sommaren?

-Ja det kommer vi då vi ska till Göteborg för att spela Gothia Cup. Jag är självklart väldigt taggad så jag har tränat på väldigt hårt nu inför Gothia. Jag tror och hoppas att vi ska kunna göra bra ifrån oss!

Vad är din målsättning med fotbollen?

-Min målsättning med min fotbollskarriär är att träna mycket och bli den mest berömda kvinnliga fotbollsspelaren i världen. Jag vill lära mig nya saker hela tiden så att jag hela tiden förbättras för att kunna nå mitt mål!

Dela gärna denna artikel med dina vänner