Namn: Jalal Jamil
Född: 2005
Familj: Mamma, syster och en bror
Bor: Östersund

Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Jalal Jamil om varför han började spela fotboll samt vad hans styrkor är. Han berättar även om sin målsättningar med fotbollen.

Kan du berätta lite mer om vem Jalal är?

-Jag är en lugn kille som gillar fotboll. Jag brukar spendera min fritid med att hänga med kompisar och familj. Jag brukar även spela en hel del fotboll på min fritid.

När och hur började du att spela fotboll?

-Jag började spela fotboll för ungefär fyra år sedan, innan dess spelade jag mycket spontanfotboll med mina kompisar. Min pappa gillar fotboll och efter att jag såg VM 2014 så växte intresset för att spela fotboll ännu mer.

Vad är din favoritposition?

-Min favoritposition är som anfallare då det är roligt att få spela på topp och skapa chanser och göra mål!

Vad är dina styrkor?

-Min styrka är jag är snabb utan boll och jag är en spelare som gillar och dribbla jag är stark i kropp jag är en spelare som vill alltid avgöra matcherna.

Vad är din målsättning med fotbollen?

-Målsättning är att kunna leva på fotboll i framtid och en dag spela för mitt favoritlag FC Barcelona. Jag tror och hoppas jag kommer lyckas då jag har duktiga tränare som har hjälpt och fortfarande hjälper mig att utvecklas.

Dela gärna denna artikel med dina vänner