Namn: Hadi Alwan
Född: 2006
Familj: Mamma, pappa, bror och syster
Bor: Bunkeflostrand

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Hadi Alwan som berättar hur hans säsong varit. Han berättar även om vad hans målsättningar är inför nästa år och vad han vill förbättra.

Säsong är snart slut, hur skulle du summera året?

-Jag skulle säga att året varit ganska bra men jag var bortrest under hela sommaren och det blev inte lika mycket träning då. Jag tycker därför att var sämre under hösten än under våren men överlag en bra säsong från min sida!

Vad har du förbättrat under säsongen?

-Jag har utvecklats en hel del och blivit bättre på många saker under årets gång. Det jag har utvecklats mest på är att jag har blivit bättre med fötterna samt som jag förbättrat mitt grepp och positionsspel i målet.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?

-Jag vill bli bättre på att kunna rädda fler straffar samt som jag även skulle vilja utveckla min spänst och explosivitet. Allt detta för att kunna hoppa högre och vara snabbare vid tex straffar och andra situationer som uppstår som målvakt.

Vad är målsättningarna inför nästa säsong?

-Jag kommer ha väldigt tydliga målsättningar inför nästa år och det är att göra minst göra 2 mål utan att göra det på straffar. Att släppa in så få mål som möjligt och i seriespelet så vill jag inte släppa in fler än 10 mål. Jag vill även rädda minst 3 straffar under året.

Dela gärna denna artikel med dina vänner