Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Isak Edman. Han utvärderar året som varit samt vad han vill förbättra inför kommande säsong. Han berättar även om vad hans målsättningar är inför det kommande tävlingsåret.


Namn:
 Isak Edman
Född: 2005
Familj: Mamma, pappa och lillebror
Bor: Svenljunga

Säsongen 2018 är slut, hur skulle du summera året?
-Jag skulle säga att säsongen har varit bra, det har varit ett bra år där jag har spelat många matcher. Det har också varit det enda året som jag officiellt spelat matcher med Elfsborg vilket varit roligt.

Vad har du förbättrat under säsongen?
-Jag har förbättrats på väldigt mycket under året som exempelvis min teknik i en mot en situationer. Jag har också börjat få bättre fysik och så har jag förbättrat min kondition väldigt mycket. Även min inre drivkraft har bättrats på då jag har börjat inse vad som krävs för att komma långt med fotbollen.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
-Man vill ju alltid utvecklas inom alla området så mycket som möjligt men vad jag kommer lägga lite extra fokus på är min styrka och min snabbhet.

Vad är målsättningarna inför nästa säsong?
-Jag skulle säga att en av mina målsättningar är att försöka få spela matcher med U15. Det brukar vara 2-3 yngre spelare som får chansen att prova på där varje år. Jag vill också vara med och hjälpa laget i Gothia Cup och andra stora cuper och matcher.

Dela gärna denna artikel med dina vänner