Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Mathilda Carneklo. Hon utvärderar året som varit samt vad hon vill förbättra inför kommande säsong. Hon berättar även om vad hennes målsättningar är inför det kommande tävlingsåret.


Namn:
 Mathilda Carneklo
Född: 2005
Familj: Mamma, pappa, tvillingsyster och bror
Bor: Bromölla

Säsongen 2018 är slut, hur skulle du summera året?
-Året har varit bra och riktigt rolig. Jag som spelare har utvecklats och framförallt har hela laget utvecklats enormt under årets gång. Jag skulle summera att säsongen 2018 har varit en riktigt bra säsong både för mig och mitt lag.

Vad har du förbättrat under säsongen?
-Under säsongen har jag förbättrat min teknik med fötterna. Jag har blivit modigare då jag vågar gå på alla bollar i de olika situationer som uppstått. Jag skulle kunna säga att min teknik allround som målvakt har blivit bättre.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
Inför kommande säsong vill jag har fler målvaktsträningar så att jag kan utveckla min teknik som målvakt. Jag har knappt haft någon målvaktsträning denna säsongen. Egentligen vill jag förbättra de mesta då jag anser att man aldrig är tillräckligt bra och att man alltid kan bli bättre.

Vad är målsättningarna inför nästa säsong?
-Målsättning för nästa säsong är att utvecklas som målvakt och få fortsätta vara lagkapten för mitt fantastiska lag. Sen vill jag bli upptäckt på något sätt då jag fyller 14 år det kommande året. Det skulle vara en dröm att bli upptäckt av flicklandslaget.

Dela gärna denna artikel med dina vänner