Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Robin Målgren. Han utvärderar året som varit samt vad han vill förbättra inför kommande säsong. Han berättar även om vad hans målsättningar är inför det kommande tävlingsåret.


Namn:
 Robin Målgren
Född: 2005
Familj: Mamma, pappa, syster och bror
Bor: Eskilstuna

Säsongen 2018 är slut, hur skulle du summera året?
-2018 har varit en av mina bästa fotbollssäsonger! Mitt förra lag IFK som jag spelade i under 2018 säsongen spelade vi i en P04 serie. Vi visste att det skulle vara svårt eftersom vi var ett år yngre men när vi började spela de första matcherna för säsongen så märktes det att vi var ett väldigt bra lag. Vi slutade på en andra plats i serien efter att vi spelade seriefinal i vår sista match för säsongen. Tyvärr så förlorade vi den matchen pga att många av våra bästa spelare var skadade och inte kunde spela.                       

Vad har du förbättrat under säsongen?
-Jag som målvakt har förbättrat ett par saker under det här året. Det mesta som jag nog förbättrat är att värdera situationer bättre som tex när och om jag ska springa ut på bollen eller om jag inte ska det. Jag har också förbättrat min reflexer. Det menas med att jag kanske är snabbare ner på backen om det kommer ett lågt skott eller bara sätta up en arm ifall det behövs.                   

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
Jag har en stor och viktig sak som jag vill förbättra och det är mitt tillslag på liggande boll för just nu är mitt ganska dåligt tycker jag.

Vad är målsättningarna inför nästa säsong?
-Målsättningarna för 2019 är att hålla så många nollor som möjligt och att få stå fler matcher eftersom att jag precis har bytt lag till Triangelns IK. 

Dela gärna denna artikel med dina vänner