Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Roman Zadran. Han utvärderar året som varit samt vad han vill förbättra inför kommande säsong. Han berättar även om vad hans målsättningar är inför det kommande tävlingsåret.


Namn:
 Roman Zadran
Född: 2005
Familj: Mamma, pappa, tre bröder och en syster
Bor: Rosengård

Säsongen 2018 är slut, hur skulle du summera året?
-2018 har varit en bergodalbana. Det har varit mycket skador som lett till att jag aldrig varit i toppform. Det har heller inte bara varit skador utan jag hade en period under några månader där jag växte för snabbt så musklerna hängde inte med. Jag blev seg och långsam. Vi har spelat stora turneringar under året och en av de var 13 årsturneringen i Lomma, det var en av mina sämre turneringar. Under de flesta turneringar har jag känt att jag inte har kommit upp till min toppform. Många har tyckt att jag spelat ganska bra i dessa turneringar, men jag vet själv att jag har så mycket mer att ge, så jag summerar 2018 som OK.

Vad har du förbättrat under säsongen?
-Jag har förbättrat många egenskaper under året men det viktigaste jag har förändrat är det mentala. Man ska aldrig ge upp trots tuffa motgångar utan man ska bara fortsätta kämpa och kriga. Min farbror brukar alltid säga, att man ska ta lärande av de tuffa motgångar och när det väl kommer framgångar ska du njuta av varenda sekund och säga till dig själv, bra jobbat du förtjänar det!

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
Det jag vill förbättra inför nästa säsong är min snabbhet och att hitta kylen när jag kommer fram till mål, alltså inte bli stressad och slarva bort avslutet.

Vad är målsättningarna inför nästa säsong?
-Målsättningarna inför nästa säsong är att se till och bidra med många mål och assist så vi vinner serien och de cuper vi kommer spela.

Dela gärna denna artikel med dina vänner