Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Abbas Al-Khafagi. Han utvärderar året som varit samt vad han vill förbättra inför kommande säsong. Han berättar även om vad hans målsättningar är inför det kommande tävlingsåret.


Namn:
 Abbas Al-Khafagi
Född: 2003
Familj: Mamma, pappa och en syster
Bor: Masmo

Säsongen 2018 är slut, hur skulle du summera året?
-2018 har varit ett viktigt år för mig då jag har spelat många matcher, tränat mycket och det gav resultat. 2018 lärde mig också mycket mer om fotbollen. Jag började tänka mer taktiskt och använde hjärnan mycket mer i spelet. De här året var roligt och mycket hårt jobb som lades ner.

Vad har du förbättrat under säsongen?
-Under säsongen har jag förbättrat min fysik och teknik. Jag spelar som mittback så det är väldigt bra om man kan spela med båda fötterna och inte bara en. Jag har tränat mycket huvudspel som en mittback behöver vara bra på. Fysiken jobbar jag med själv i klubben eller på egen hand då jag tycker att det spelar en stor roll i fotbollen. 

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?

-Inför nästa säsong vill jag förbättra allt som har med fotboll att göra för att jag vill bli bättre som en fotbollsspelare och som en lagkamrat. Jag tittar alltid efter vad jag kan förbättra inom spelet och hjälpa mina lagkamrater. 

Vad är målsättningarna inför nästa säsong?
-Mina målsättningar för nästa säsong är såklart att utvecklas som fotbollspelare. Jag hoppas även att kunna vinna SM-guld med mitt lag.

Dela gärna denna artikel med dina vänner