Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Ramiz Denaj. Han utvärderar året som varit samt vad han vill förbättra inför kommande säsong. Han berättar även om vad hans målsättningar är inför det kommande tävlingsåret.


Namn:
 Ramiz Denaj
Född: 2005
Familj: Mamma, pappa och två systrar
Bor: Helsingborg

Säsongen 2018 är slut, hur skulle du summera det året?
-Året med laget har gått bra då vi arbetat som ett lag och vårt spel har bidragit till att vi vunnit en del matcher. Tyvärr så vann vi inte serien men vi kom på en fjärdeplats. Jag tycker att varje spelare i laget gav 100% på planen.

Vad förbättrade du under förra säsongen?
-Jag blev bättre på att våga hålla i bollen och inte stressa. Min position som högerback gör att jag måste springa upp och ner längs planen så min kondition har varit viktig för att orka en hel match. Jag har också förbättrat min teknik då jag har bollen närmare mig hela tiden.

Vad vill du förbättra inför den kommande säsongen?

-Jag skulle vilja förbättra min kondition ännu mer och även min fysiska styrka. Jag vill orka göra mer saker under en match och även vara mer fysisk av mig när det kommer till närkamper. 

Vad är målsättningarna inför kommande säsong?
-Jag har några olika målsättningar och de är att åka till Spanien och spela fotboll. Mitt lag åker ner en gång per år till Spanien och Barcelona. Tidigare har vi varit i Barcelona och om man visar sig bra där så kan de kontakta min tränare för ett eventuellt provspel. Mitt mål är att komma så långt med fotbollen som möjligt.

Dela gärna denna artikel med dina vänner