Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Marko Gavran. Han utvärderar året som varit samt vad han vill förbättra inför denna säsong. Han berättar även om vad hans målsättningar är inför det kommande tävlingsåret.


Namn:
 Marko Gavran
Född: 2005
Familj: Mamma, pappa och två systrar
Bor: Malmö

Säsongen 2018 är slut, hur skulle du summera det året?
-Jag skulle summera året som ett väldigt lärorikt år eftersom jag har spelat några stora cuper i Sverige som tex SM i Lomma. Jag har även varit iväg och tränat samt spelat matcher med klubben Dinamo Zagreb. Att fått chansen att träna och spela matcher med Dinamo som är Kroatiens största klubb var väldigt lärorikt.

Vad förbättrade du under förra säsongen?
-Det jag har förbättrat mest enligt mig själv måste vara att jag har lärt mig hur jag ska värdera situationer bättre. Detta hade jag inte förbättrat om det inte vore för alla tränare i min klubb och tränarna i Dinamo Zagreb. I Kroatien så tränar man väldigt mycket på att värdera situationer trots att du har en motståndare som jagar dig!

Vad vill du förbättra inför den kommande säsongen?
-Mina målsättningar till kommande säsongen måste vara att vinna någon stor turnering eller att återigen få åka utomlands och få träna och spela matcher med Dinamo Zagreb eller någon annan storklubb!

Vad är målsättningarna inför kommande säsong?
-Jag vill förbättra min styrka och speciellt min kondition till denna säsong. Det är viktigt så att man orkar de sista minuterna samt som man med en bra kondition undviker att göra enkla misstag pga trötthet.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet