Vi på Fotbollslivet.se har fått möjligheten att intervjua Jeanette som tillsammans med sina kollegor Sara och Evelina startat företaget Små Fotbolls Mål. Hon berättar om hur idén föddes om att starta företaget samt vad som skiljer dem från andra. 
Vilka är du/ni som startat detta?
-Småfotbollsmål.se drivs dagligen av mig, Jeanette och mina fotbollstokiga kollegor Sara & Evelina. Jag är en aktiv fotbollsmamma som är lagförälder i fotbollslaget där min 13-åriga son spelar. Min son lever och andas fotboll och går utöver sin vanliga träning i laget även i fotbollsakademi på skoltid. Så klart blir det en hel del cuper och matcher året om! Som lagförälder hjälper jag till vid olika arrangemang laget har tillsammans.

Hur föddes idén om att starta Småfotbollsmål.se?
-Som förälder till ett barn som älskar fotboll hade jag vid flertalet tillfällen letat efter fotbollsmål till trädgården som håller för mer än en säsong. Jag insåg ganska snabbt att utbudet var väldigt begränsat. De fotbollsmål vi hade haft tidigare har haft nät som snabbt gått sönder och en målram som blir svajig och sliten. Vi ville ha ett fotbollsmål som kan stå ute året runt – för en riktig fotbollsspelare spelar ju fotboll i alla väder eller hur?

Vi har ofta ett helt gäng av kompisar i trädgården som spelar match och kör teknikövningar tillsammans. Då vill vi att näten skulle hålla för mycket spel och att målen lätt ska kunna flyttas runt på gräsmattan utan att vi vuxna ska behöva hjälpa till. Barnen tycker det är roligt att kompisarna samlas hos oss och kunna spela med lika proffsiga mål som nere på fotbollsplanen.

Varför har ni startat Småfotbollsmål.se?
-Vi vill kunna erbjuda ett komplett sortiment av fotbollsprodukter av hög kvalitet. Köper man ett fotbollsmål hos oss så ska det hålla i många år! Förutom hållbara små fotbollsmål i hög kvalitet ville vi också kunna erbjuda ett brett sortiment av fotbollstillbehör, fotbollsutrustning och fotbollar. Vi är övertygade om att det finns många familjer som har lika mycket fotbollspel i sin vardag som vi har. Stora drömmar om att bli ett proffs på fotboll kan starta i ett fotbollsmål hemma i din trädgård!

Vad skiljer er från andra leverantörer?
-Vi är helt nischade inom fotboll och har ett lagom stort sortiment för besökaren att leta sig igenom. Våra produkter är utvalda med omsorg för att kunna bidra till utveckling och framsteg hos både små och stora fotbollsspelare. Förutom fotbollsmål i de officiella storlekarna för 3 spelare upp till 7 spelare har vi dessutom minimål och vikbara mål man kan ta med sig på resan. Till de flesta av våra fotbollsmål väljer du själv vilken typ av nät du föredrar.

På vår sida hittar du dessutom guider och inspiration som gör det lätt att välja rätt produkter. Självklart har vi stor kunskap om våra produkter och har en fotbollstokig support som kan ge tips och råd. Vi erbjuder toppkvalitet för alla som precis som vi tycker att bara det bästa är bra nog!

Vad är er målsättning med Småfotbollsmål.se?
-Vårt mål är att bli det självklara valet för alla som vill köpa fotbollsprodukter till trädgården, träningen eller skolgården! Genom våra olika kanaler vill vi kunna inspirera och dela intresset för fotboll. Självklart håller vi koll på trender inom fotboll och kommer löpande utöka vårt sortiment med fler proffsiga fotbollsprodukter. Varmt välkommen till småfotbollsmål.se!

Vi kommer även tillsammans med Små Fotbolls Mål att arrangera en tävling inom kort!

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet