Vi har fått intervjua Raymond Adjei som berättar mer om sig själv samt vad hans målsättning är för året.


Namn: Raymond Adjei
Född: 2004
Bor: Malmö
Familj: Mamma, pappa och storasyster

Vem är Raymond?
-Jag skulle beskriva mig som en målmedveten killen som älskar fotboll. Jag är en mittfältare som spelar för Malmö FF:s U16 lag. På min fritid brukar jag umgås med vänner och familj.

Säsongen 2019 är på väg att starta, hur känns det?
-Det känns skönt att inledda 2019, försäsongen är alltid lång men det börjar närma sig seriespel och det är alltid lika roligt varje år. Det är även lite mer speciellt i år då P04 landslaget kommer startas upp samt som vi kommer spela olika turneringar där vi kommer få möta andra storlag i Europa.

Vad vill du förbättra under denna säsong?
-Det finns alltid saker man kan förbättra som spelare och jag hoppas blir bättre på allt under årets gång. Jag kommer dock lägga lite extra fokus på att bättre på mina avslut då jag vill bidra med fler mål för laget.

Vad är målsättningarna för året?
-Den närmaste målsättningen är att få vinna Ligacupen som vi spelar i nu under feb/mars. Sen hoppas jag även bli uttagen till landslagsspel med P04 landslaget. Att sedan göra bra ifrån sig när vi möter storlag under olika cuper är också en målsättning.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet