Vi har fått intervjua Emilia Sehlberg som berättar mer om sig själv samt vad hennes målsättningar är för året.


Namn: Emilia Sehlberg
Född: 2004
Bor: Slagsta
Familj: Mamma, pappa och syster

Vem är Emilia?
-Jag är en tjej på 14 år som snart fyller 15 år. Jag spelar i Eskilstuna United som målvakt. På min fritid så tränar jag ofta, alltså måndag, tisdag, torsdag, fredag och söndag. På måndagar tränar jag med Sebastian Larssons fotbollsakademi, resten av dagarna tränar jag med laget. Jag spelar även piano hemma. 

Säsongen 2019 är på väg att starta, hur känns det?
-2019 kommer att bli skitkul, det som jag och många andra i laget är mest taggade på är Gothia Cup! Det är första gången vi är med  där och vi älskar att vara tillsammans och nu ska vi få vara det i en hel vecka. Vi ska också på Falun Cup och på träningsläger i Malmköping. Men som sagt, 2019 kommer att bli super kul! 

Vad vill du förbättra under denna säsong?
-Under denna säsong och sen en tid tillbaka så vill jag ta mig högre upp när jag både slänger mig och går ut för att plocka bollen. Så spänst och styrka är nog viktigt för mig i år. 

Vad är målsättningarna för året?
Mina egna målsättningar för detta år är att bli helt återställd från alla skador. Se till att slutföra alla ageranden i matcher och på träningar. Just lagets målsättningar för året är lite oklart, men vi vet att det kommer att bli ett bra år med mycket fotboll och glädje.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet