Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Emil Sjögren som inom kort ska åka till Italien för att provspela inför flera italienska klubbar. Han berättar även hur han förberett sig och vad hans målsättning är inför provspelet. 


Namn: Emil Sjögren
Född: 2002
Bor: Sölvesborg
Familj: Mamma, pappa och bror

Vem är Emil?
-Jag heter Emil Sjögren och är 17 år gammal, jag bor i Sölvesborg och flyttade in i somras. Jag spelar fotboll i Mjällby AIF och dess P17 lag. Mina intressen är att spela fotboll och umgås med min pappa eftersom han bor i Simrishamn.

Du ska iväg till Italien och provspela, hur känns det?
-Det känns riktigt bra faktiskt, det kommer bli en upplevelse som jag kommer komma ihåg!

Hur har du fått chansen att provspela där?
-Jag blev kontaktad av Jimmie Andersson som har hjälpt mig med detta. Jag var tidigare på en uttagning i Malmö och därefter så blev jag kallad för provspel i Italien. 

Hur har du förberett dig inför provspelet?
-Jag har tränat väldigt intensivt med tanke på det är försäsong för oss i Mjällby. Jag har bara väntat på denna möjligheten och ger allt jag kan på varje träning. 

Vad är din målsättningar inför provspelet?
-Min målsättning med detta är att göra mitt bästa inför dem scouterna som kommer och kollar och att i slutändan få ett erbjudande i Italien.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet