Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Herman Karlsson som berättar lite mer om honom själv samt vad hans målsättningar är inför den kommande säsongen.


Namn: Herman Karlsson
Född: 2002
Bor: Viksjö
Familj: Mamma, pappa och två yngre bröder

Vem är Herman?
-Jag är en kille som är 16 år gammal och spelar fotboll i IK Frejs U19 och min position är målvakt. Mina intressen är att spela fotboll och jag tränar 7 gånger i veckan samt 2 gympass varje vecka. jag har 4 träningar med IK Frej i veckan samt 3 träningar i skolan.

Säsongen 2019 är på väg att starta, hur känns det?
-Inför säsongen 2019 så känns det bra och jag hoppas på en säsong med mycket framgång och speltid. Vi är 3 riktigt duktiga målvakter i U19 samtidigt som jag konkurrerar mot två äldre målvakter medans jag är yngst i laget. Detta ser jag inte som något negativt utan snarare tvärtom, bra konkurrens leder till att man utvecklas och det är det jag är ute efter. Samtidigt som jag vet att jag har goda chanser till mycket speltid och framgång inom klubben. Jag har många år på mig inom U19 innan det är dags att ta nästa steg till A-laget som såklart är målet. Att gå upp på en hög nivå och spela superettan!

Vad vill du förbättra under denna säsong?
-Det jag vill förbättra under denna säsong är att våga mer och ta för mig mer nu när man spelar med äldre och en mer mognare fotboll! Utveckla närkampsspelet och luftrumsspelet!

Vad är målsättningarna för året?
-Mina målsättningar för säsongen är att få mycket speltid såklart! Sedan att hjälpa mitt lag med att hålla tätt i målet, hålla många nollor och visa en stabil insats under hela säsongen! Samt att vinna många matcher och kämpa för att vinna serien!

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet