Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Efdon Mahari som berättar lite mer om honom själv samt vad hans målsättningar är inför den kommande säsongen.


Namn: Efdon Mahari
Född: 2006
Bor: Eskilstuna
Familj: Mamma och syster

Vem är Efdon?
-Jag är en kille på 12 år och spelar för AFC Eskilstunas akademi. Jag brinner för fotbollen och började spela när jag var sex år gammal. Närt jag inte spelar fotboll brukar jaga vara med min familj och mina vänner.

Säsongen 2019 är på väg att starta, hur känns det?
-Det är alltid skönt att få spela fotboll på riktigt och det känns spännande att i år få möta lag som är ett år äldre i serien. Det blir en bra utmaning för oss alla då det är svårare att spela mot större och starkare spelare.

Vad vill du förbättra under denna säsong?
-Det finns alltid en hel del att förbättra som fotbollsspelare och jag kommer i år att fokusera på att förbättra min snabbhet då det kommer behövs när vi i år kommer spela mot ett år äldre spelare.

Vad är målsättningarna för året?
-Målsättningen för mig själv är att utvecklas så mycket som jag bara kan under året. När det kommer till lagets målsättning så är det att vinna årets serie.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet