Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Muataz Atheer som berättar lite mer om honom själv samt vad hans målsättningar är inför den kommande säsongen.


Namn: Muataz Atheer
Född: 2005
Bor: Eskilstuna/Skiftinge
Familj: Mamma, pappa, två systrar och en bror

Vem är Muataz?
-Jag heter Muataz och jag är född år 2005, dvs jag är 14 år gammal. Jag spelar fotboll i AFC Eskilstunas U14. Mina intressen är självklart fotboll , jag satsar på fotbollen och jag älskar det! Men jag har andra intressen också som till exempel MMA. Jag tävlar dock inte i MMA eftersom jag satsar på fotbollen som sagt. Jag gillar att laga mat också eftersom mat är väldigt viktigt för en fotbollsspelare.

Säsongen 2019 är på väg att starta, hur känns det?
-Säsongen startar snart och jag är redo, förra året spelade vi i en serie där alla var 1 år äldre och det gick inte som vi hade tänkt oss.. Vi kom 2:a i Nyköpings Rosvalla cup då vi förlorade på straffar men vi blickar framåt nu!

Vad vill du förbättra under denna säsong?
-Det jag vill förbättra denna säsong med mig själv är att bli en spelare som styr mycket i spelet och jag vill förbättra min snabbhet och styrka också.

Vad är målsättningarna för året?
-Mina målsättningar med laget är att visa att vi kan bättre än vad vi visade förra säsongen och att vi är starka tillsammans.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet