Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Hella Dahlström som spelar för Sätra SK. Hon berättar lite mer om sig själv samt vad hennes målsättningar är under denna säsong.


Namn: Hella Dahlström
Född: 2000
Bor: Tyresö
Familj: Mamma, pappa, 2 småsystrar och en lillebror

Vem är Hella?
-Utöver fotbollen, vilket egentligen inte är jättemycket tid, så brukar jag träffa mina vänner. Jag styrs väldigt mycket av fotbollen/ träningen och anser att vila är viktigt, så när jag ska träffa mina vänner så gäller det ju att man ska komma överens om något som inte tar för mycket energi att hitta på. Vi kanske går ut och käkar eller kollar på en film. Jag har dock turen att jag spelar tillsammans med en av mina närmaste vänner, Emma Olofsson, så jag träffar henne nästan varje dag. På dagarna går jag även i skolan och läser naturvetenskapsprogrammet på gymnasiet, det blir ibland lite svårt att kombinera fotbollen med studier. Jag försöker att prioritera båda lika mycket men eftersom fotbollen är hundra gånger roligare än att sitta hemma och plugga så händer det ju att man drar ner på träningen istället.

Säsongen är igång, hur känns det?
-Det är verkligen skitkul att säsongen är igång.

Ska ni göra något med laget som du ser framemot?
-En liten fågel viskade i mitt öra att det blir ett träningsläger i Holland i augusti. Vilket ska blir super kul!

Vad är din målsättning för året?
-Min individuella målsättning är mest att jag ska utvecklas så mycket jag kan genom hård träning. Bland annat att bli strakare i bålen så att jag kan dominera i luftrummet mer. Målsättningen, eller det bästa scenariot för laget, är självklart att hamna topp 3 i serien. Sätra hamnade ju på 2a plats förra säsongen och fick inte kvala till elitettan. Då BP vann både serien och elitettan-kvalet så har vi ett mindre starkt lag att ta an. Men jag tror bland annat att Tyresö och Älvsjö kan vara vassa i år.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet