Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Allen Smajic. Han berättar lite mer om sig själv samt vad hans målsättningar är för denna säsong.


Namn: Allen Smajic
Född: 2006
Bor: Landskrona
Familj: Mamma, pappa, storebror och lillasyster

Vem är Allen?
-Jag heter Allen Smajic är 13 år gammal född 2006. Jag spelar fotboll nästan varje dag o spelar i IK Wormo i Landskrona. Utanför fotbollen så är jag ofta ute med mina vänner eller så umgås jag med mina föräldrar eller släktingar.

Säsongen är igång, hur känns det?
-Att säsongen är igång känns riktigt bra, jag ser framemot många matcher som kommer vara roliga och utvecklande.

Ska ni göra något med laget som du ser framemot?
-Ska jag vara ärlig så har jag inte så bra koll på det. Vi lär väl åka och spela några cuper under året som passar oss.

Vad är din målsättning för året?
-Min målsättning för året är att bli bättre och utvecklas som en fotbollsspelare. Att utvecklas på alla delar på planen för att bli en mer komplett spelare. För att det ska ske så kommer jag behöva göra mitt bästa varje match och träning.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet