Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Nikola Radojcic som till helgen ska spela den prestigefyllda turneringen Lennart Johansson Academy Trophy.


Namn: Nikola Radojcic
Född: 2005
Bor: Stockholm
Familj: N/A

Snart dags för Lennart Johansson, hur känns det?
-Det känns bra och det är roligt och spännande att turneringen närmar sig. Det är inte varje dag man får möta Europas bästa lag. 

Du spelade även cupen under förra året, hur kommer den erfarenheten hjälpa dig i år?
-Erfarenheten från förra året har en stor betydelse för mig. Den kommer att göra mig mer förberedd inför årets Lennart Johansson Academy Trophy turnering. En sak jag tog med mig från förra året är att ge 100% varje match. Gör man det, får man med sig bra resultat mot bra och duktiga lag.

Ni kommer möta Barcelona inför fullsatta läktare, hur känns det?
-Det är faktiskt något som jag har drömt om i flera år. Förra året spelade jag också inför fullsatta läktare men i år kommer bli större då vi möter Barcelona. Jag vet vilken känsla det är och det är en härlig känsla.

Vad är dina målsättningarna inför årets turnering?
-Mitt mål är att prestera bättre än förra året tillsammans med laget och att gå på sommarlov med en bra efterkänsla.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet