Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Omar Abdullah som berättar om hur våren varit för hen och hen berättar även om sina målsättningar för året.


Namn: Omar Abdullah
Född: 2006
Bor: Älvsjö
Familj: Mamma

Vem är Omar?
-Jag heter Omar och är 12 år gammal. Jag flyttade till Sverige när jag var 3 år. Mitt största intresse och passion är fotboll då jag har varit involverad i fotboll sen jag var 4 år.

Säsongen har startat, hur har inledningen varit?
-Säsongen har börjat strålande. Har spelat samtliga matcher och har gjort en del mål också och producerat assist större delen av säsongen. Jag spelar för Brommapojkarna, jag föredrar att spela vänsterytter i formationen 4–3-3. 

Ska ni iväg på någon cup som du ser fram emot?
-Vi kommer spela Gothia Cup under sommaren och en annan cup i Kroatien. De cuperna ser jag verkligen fram emot!

Vad är målsättningarna för året?
-Mina tränare i i BP har hjälpt mig att utvecklas till att bli en bättre fotbollsspelare. Jag har tränat extra utanför mina lagträningar med en organisation som heter MVP Akademi. Jag har även fått mycket stöttning av Adem Bayar som idag är min lärare i Solbergaskolan. Målsättningen för det här året att hålla mig skadefri och producera mål i varje match som kvarstår.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet