Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Ellen Wangerheim som för tillfället är i Halmstad på utvecklingsläger.


Namn: Ellen Wangerheim
Född: 2004
Bor: Nacka
Familj: Mamma, pappa och lillasyster

Du har blivit uttagen till stadslaget, hur känns det?

-Det känns väldigt bra såklart och för mig visar det bara att alla timmar jag lagt på fotbollen har givit något. 

Du kommer även åka till elitlägret i Halmstad, dina tankar om det? 

-Jag ser fram emot lägret i Halmstad hört att det är en väldigt rolig vecka jag har framför mig, speciellt när det är andra spelare från andra lag som man får äran att spela med och även mycket folk som är och tittar på matcherna!  

Vad är dina målsättningar när du åker dit?

-Mina målsättningar är alltid att ge allt, ha kul och visa vad jag är bra på! 

Det är många från ditt lag som blivit uttagna, hur känns det?

-Väldigt roligt såklart, så stolt över alla som kommit dit men även stolt över dom andra i laget som inte kommit med men som ändå fortsätter att kämpa för att få en plats och peppar dom andra i laget som kommit med.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet