Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Salim Nkubiri som blivit uttagen till Stockholms P04 distriktslag. De ska till Halmstad på utvecklingsläger.


Namn: Salim Nkubiri
Född: 2004
Bor: Haninge
Familj: Mamma, pappa, 4 syskon

Du har blivit uttagen till stadslaget och kommer även åka till elitlägret i Halmstad, vad är dina tankar om det? 
-Jo men det känns ju bra. Inte så många som blir kallade dit så det känns roligt att få vara en del av stadslaget och representera Stockholm. Det gäller att vara så förberedd som möjligt inför den veckan.

Vad är dina målsättningar när du åker dit?
-Mina målsättningar när jag är där i Halmstad är ju att spela så bra som det bara går och visa min bästa sida. Det här är ett bra tillfälle att få visa upp sig.

Varför blev du uttagen till stadslaget?
-Jag tror jag blev uttagen till Halmstad för att de tycker att jag förtjänar att vara där. Jag har presterat bra i mitt klubblag som även det har fått tränarna att vilja ta med mig till Halmstad.

Vad kommer du att tillföra laget?
-Om jag skulle få beskriva mina egenskaper skulle jag nog säga att jag är snabb med och utan boll. Jag är väldig tekniskt och är bra i 1vs1 situationer. Jag skulle nog även lägga till att jag är ganska stark fysiskt också.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet