Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Gideon Granström som berättar om hur våren varit för hen och hen berättar även om sina målsättningar för året.


Namn: Gideon Granström
Född: 2005
Bor: Nacka
Familj: Mamma, pappa och syskon

Vem är Gideon?
-Mitt namn är Gideon Granström, jag är född 2005 och spelar i Hammarby U14 akademi. Jag är en central mittfältare. Fotboll har alltid varit mitt största intresse och jag har spelat sen jag var 2 år gammal. Jag bor i nacka tillsammans med min familj.Jag har spelat i Hammarby akademi i ungefär 3 år. 

Hur har våren gått för dig?
-Våren har gått bra för mig och den har varit väldigt lärorikt. Jag har lärt mig mycket om mig själv som spelare. Jag har tränat med Hammarbys U16 lag under våren och det har varit roligt och lärorikt. Jag har även gjort min debut för U16, det var väldigt roligt och intressant det är ett helt annat tempo på den nivån.

Ska ni iväg på någon cup som du ser fram emot?
-Det jag har och se fram emot är dom tuffa matcherna vi kommer spela under sommaren mot några av Sverige bästa 05 lag. En turnering som jag ser fram emot som vi förmodligen kommer att spela i höst är en i Litauen jag har varit där tidigare och det brukar vara tufft motstånd så det är ju kul. Jag har spelat turneringen 3 gånger och har 2 guld och ett brons. Lag som Juventus och Torino har varit med under tidigare år. 

Vad är målsättningarna för året?
-Mina målsättningar för året är att utvecklas som spelare. Jag vill hålla mig skadefri och i form under året. Starten har varit väldigt bra och jag hoppas kunna hålla kvar på det under 2019. Jag har även som mål att laget ska prestera bra under de cuper och matcher vi spelar. Vi har höga krav på oss själva och jag hoppas vi kommer uppnå dom.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet