Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Alex Iankulov som berättar hur våren varit samt vad hans målsättningarna är för hösten.


Namn: Alex Iankulov
Född: 2006
Bor: Malmö
Familj: Mamma, pappa och 2 syskon

Vem är du?

-Jag är en väldigt målinriktad person om målen som jag vill nå och jag är en vinnarskalle i alla situationer på planen och mina intressen är såklart fotboll det man älskar mest men gillar även att gå ut och springa.

Hur har våren gått för dig?

-Våren har väl gått helt ok jag var skadad i en månad och direkt efter skadan fick provträna med MFF inför skolan ( Idrottsgrundskolan i Malmö). Jag kämpade och gav aldrig upp fast att det var svårt för att man kom direkt från en skada men tillslut lyckades jag med allt som jag velat jag kom in i skolan.

Vad är målsättningarna för året?

-Mina målsättningar detta året är väl nog att bl så bra som möjligt som det går detta året. Jag vill bli snabbare, starkare, smartare allt som går att förbättra så att jag blir bättre än alla andra mina motståndare

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet