Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Monica Jusu Bah som ska iväg med F03 landslaget och spela landskamper.


Namn: Monica Jusu Bah
Född: 2003
Bor: Umeå
Familj: Mamma, pappa, två systrar och en bror

Uttagen till landslaget, hur känns det?

-Att få ha på sig den blågula tröjan är en obeskrivlig känsla det är bara så vackert. 

Varför tror du att du har blivit uttagen?

-Oj eehm, varför vet jag inte, men jag tror för att jag vet vad som krävs, att jag klarar av utmaningarna, pressen, kritikerna osv. Sen är det bara bonuspoäng hur jag är som spelare vilka egenskaper jag har mm. 

Hur känns det att få åka iväg till Polen och spela?

-Det känns otroligt bra och spännande och alltid lite nervöst, men väldigt taggad är jag. 

Vad är dina målsättningar under denna landslagssamling

-Det är att ta med mig lärorika saker som att bli bättre på nått fast ännu mer. En annan målsättning är att jag ska testa nya saker på planen som förhoppningsvis funkar med tanke på hur länge jag tränat på det. Det kommer bli en stor utmaning, men vad är fotboll utan utmaningar säger Monica!

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet