Delad poäng på Skytteholms IP mellan AIK och Malmö i P17 slutspelsserien.

Under lördagen tog AIK emot Malmö FF på Skytteholms IP, en match som jag såg framemot att se. Första halvlek är relativt jämn, chanser åt båda håll samt många tuffa dueller. Gästerna tycker jag ändå är det bättre laget under första halvlek vilket också resulterar i att man kliver av med en 0-1 ledning i paus. AIK arbetade sig dock in i matchen och avslutar första halvlek som det bättre laget.

I andra halvlek kommer AIK ut starkare än i första och är enligt mig det bättre laget tills slutsignalen lyder. Man skapar farliga målchanser, äger bollinnehavet och i matchminut 80 får man tillslut utdelning, kvitteringsmålet kom genom nummer 14, Gabriel Delin. Sista 10 minuterna skapar man ett par lägen att avgöra som dock inte gav någon utdelning.

Matchen slutar 1-1 och det var en jämn match med många duktiga spelare. Måste ändå säga att jag tycker AIK var det bättre laget denna match och kunde ha vunnit denna match med alla dom chanserna man skapade i andra halvlek.

/Adam Becker

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet