Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Vendela Persbeck som för några dagar sedan var på ett regionalt landslagsläger.


Namn: Vendela Persbeck
Född: 2003
Bor: Akalla, Stockholm 
Familj: Mamma, pappa och syster

Precis hemkommen från samling med landslaget, hur känns det?
-Jag är hemma från det regionala landslagslägret nu och det känns ganska bra faktiskt. Lägret var lärorikt och bland annat lärde jag jag mig olika övningar jag inte brukar använda mig av. Det har också varit kul att kunna mäta sig med spelare från andra distrikt, för att veta vad man ska jobba med och bli bättre.

Hur tycker du att du presterade under samlingen?
-Min prestation under samlingen var helt okej. Det började lite sådär första träningen, men stegrade och blev bättre och bättre efter varje träning. Internmatchen som vi spelade var jag nöjdast med.

Vad tar du med dig från lägret till ditt eget lag?
-Det jag tar med mig hem till klubblaget är framförallt vilka saker jag ska jobba med och tänka extra mycket på för att kunna utvecklas, men också mycket inspiration och motivation att sikta mot nya mål. Jag ska känna att jag efter varje träning har lärt mig något nytt, det tror jag är viktigt för att hela tiden utvecklas i små steg och bli bättre.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet