Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Oliver Cekredzi som för ett tag sen kom hem från ett landslagsläger med Estlands P15 landslag.


Namn: Oliver Cekredzi
Född: 2005
Bor: Segeltorp, Stockholm 
Familj: Mamma, pappa och två bröder

Precis hemkommen från samling med Estlands P15 landslag, hur känns det?
-Det känns riktigt kul att jag fått denna möjlighet att spela med Estlands landslag. Har alltid tyckt att fotboll varit det roligaste som finns, och nu när man blivit äldre så märker man hur mycket seriösare det blivit, både här i Sverige och i Estland. Det känns riktigt coolt att kunna säga att man är en spelare i Estlands landslag.

Hur var dessa dagar för dig?
-De dagarna har vart väldigt roliga, att få träffa mina nya lagkamrater som jag aldrig träffat förut och spela med de. Vissa dagar blev vi drabbade av jordbävningar borta i Albanien där vi spelade vår första landskamp. Kommer verkligen ha detta som ett minne för alltid.

Vad tycker du om dina prestationer under samlingen?
-Mina prestationer var väldigt bra under de 3 matcherna (där vi mötte Kosovo, Albanien och Tadzjikistan) vi hade. Ville ge allt för att visa tränarna och spelarna vad jag går för och samtidigt var det väldigt roligt att få spela med landslaget.

Vad tar du med dig från samlingen till ditt eget lag?
-Man märker att man spelar utomlands eftersom tempot är helt annat, man har inte alls mycket tid med bollen, allt måste gå fortare och fortare varje gång man får bollen. Det gäller att vänja sig vid detta och jag har definitivt fått bättre kunskap därifrån som jag tagit med mig hem och använder mig av under träningarna med Hammarby.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Twitter: Twitter.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet